Pogoji udeležbe na tečaju

Splošni pogoji udeležbe na tečaju, predpisani s strani Emmett organizacije.


Število udeležencev:

Tečaj bo izveden, v kolikor je prijavljenih vsaj 8 udeležencev. Največje število udeležencev je 12, vpis nad tem številom ni možen. Prijave zbiramo do dopolnjenih prostih mest. Za EmmTech kratki tečaj je možno tudi višje število udeležencev.


 

Prijava in kotizacija:

Izpolnjeno in podpisano prijavnico za Emmett tečaj ali za Emtech tečaj je potrebno poslati organizatorju po e-mailu ali po pošti. V roku enega tedna po prejemu prijave (našega odgovora, da ste prijavljeni na tečaj) je potrebno izvršiti plačilo zneska. V kolikor plačilo ne bo izvršeno, vam ne moremo zagotoviti udeležbe na tečaju. V primeru težav ali nejasnosti vezanih na rok plačila, nas prosimo kontaktirajte: info.emmett@gmail.com.

Kotizacija vključuje strokovna predavanja, priročnike v slovenskem jeziku ter pridobivanje potrdil s strani Emmett organizacije. Osvežilni napitki (kava, voda) so vključeni v ceno tečaja. V kotizacijo niso vključeni prevoz, hrana in namestitev. EmmTech tečaji se od leta 2015 odvijajo v slovenskem jeziku, seznam  EmmTech tutorjev najdete na naši spletni strani. Od leta 2019 bo v slovenskem jeziku potekal tudi Emmett profesionalni tečaj (Moduli 1-6).

Cenik Emmett tečajev

Emm-Tech tečaj 1 dan (8 ur) 150€
Modul 1&2 2 dni (16 ur) 330€
Moduli 3-6 vsak po 2 dni (16 ur) 300€
Ponavljanje M6 1 dan (8 ur) 150€
Praktični dan 1 dan (8 ur) 75€
Ponavljanje* 1 dan (8 ur) 75€
EP 1-6 vsak po 2 dni (16 ur) 330€
Ponavljanje* 2 dni (16 ur) 165€
Emm-Tech za konje 1 dan (6 ur) 100€
Emm-Tech za pse 1 dan (6 ur) 100€
Moduli 1-5 za konje 2 dni (16 ur) 300€
Moduli 1-5 za pse 2 dni (16 ur) 300€
Ponavljanje M5 1 dan (8 ur) 150€
Ponavljanje* 1 dan (8 ur) 75€

* Ponavljanje se šteje kot ponovitev ŽE OPRAVLJENEGA Modula/dneva, zato je v tem primeru cena 50% nižja.

Plačilo se izvede za vsak modul posebej vsaj 4 tedne pred začetkom tečaja. Udeleženci so o datumu in podatkih za plačilo obveščeni z elektronskim sporočilom.


Vračilo kotizacije

Plačilo kotizacije bo v celoti povrnjeno v primeru premajhnega števila kandidatov ali iz razlogov, ki jih določa organizator. Vračilo kotizacije: - da se odjavite od tečaja najkasneje v 4 dni pred začetkom tečaja, vrne se zmanjšana kotizacija za 30% - v kolikor se odjavite manj kot 4 dni pred začetkom tečaja, do vračila kotizacije niste upravičeni - kadar mora organizator iz nujnih razlogov spremeniti datum tečaja, o čemer so udeleženci takoj obveščeni


Lokacija

Poslovna stavba City Joga Centra na Ulici Jožeta Jame 12, LJ-Šiška/Stegne
Navodila za pot is smeri Center-Šiška: se peljete po Celovški cesti iz smeri obvoznice proti Šentvidu, na semaforiziranem križišču ZA Mercatorjevim centrom zavijete desno, po 350m je na desni poslovna stavba, na levi strani pa makadamsko parkirišče. Vhod v stavbo je na desni strani, po stopnicah v drugem nadstropju (označeno bo z Emmett logom).


Parkiranje: Makadamsko parkirišče nasproti poslovne stavbe

DIPLOME

Certificirane diplome s strani Emmett organizacije se izdajo samo, kadar se tečaj izvaja v celoti. Po koncu ponavljanja Modula 6 udeležecni prejmejo potrdilo Certificirani Emmett terapevt.